skip to Main Content

Nelson, 1998 & 2010

As the only private Science Institute in New Zealand, ‘Cawthron’ is an integral part of Nelson. When the new Head Offices were constructed I was contracted to design and construct the landscaping surrounding the building.

I used native species to reflect our flora, and constructed a ‘rock pool’ at the main entrance, as a reflection of the strong link Cawthron has with marine research.

I worked with the architect, Cawthron staff, neighbouring residents and the construction team to complete the landscaping on schedule and within budget, and with everyone happy!

Additional landscaping was completed in 2010, to provide staff with areas for relaxing and for enjoying meal breaks with family and dogs. Cawthron allows staff to bring their dogs to work. Many staff also have young children. Therefore it was important that the new landscaping cater for families, and provide restful surroundings.

Back To Top